Hediye Paketlerimiz

Hediye Paketlerimiz

Kurumsal Hediye Paketleri: Sevdiklerinize Unutulmaz Bir Hediye Deneyimi

Sizin ve sevdiklerinizin memnuniyeti için en önemli yollardan biri de hediye paketlerimiz olduğunu düşünüyoruz. Çeşit çeşit hediye paketlerimizle birlikte, en güzel günlerinizi sevdiklerinize ufak sürprizler yapıp, onları sevindirerek geçirebilirsiniz. Datça Murat Çiftliği olarak, kurumsal hediye paketleriyle sizlere özel ve unutulmaz anlat yaşatmayı hedefliyoruz. Üstelik hediye paketlerimizin içerisinde yer alan lezzetli gıda ürünleri ile damakları şenlendiriyoruz.

 Kurumsal Hediye Paketlerimiz:

Sevdiklerinize unutulmaz bir hediye deneyimi yaşatmanın en güzel yollarından bir tanesi de hediyeleşmektir. Anadolu’nun pek çok köşesinde içerisinde kadın girişimcilerin de yer aldığı 100’den fazla yerel üretici ağına sahibiz. Hem sağlığınızı hem de mutluluğunuzu önemseyen yöresine özgü ürün çeşitlerimizle hazırladığımız hediye kutularımızla sevdiklerinize ya da ekip arkadaşlarınıza unutulmaz anlar yaşatabilirsiniz. Datça Murat Çiftliği ailesi olarak, kurumlara özel hazırladığımız içeriklerle hediyeniz ile fark yaratacağınız hediye kutuları tasarlıyoruz. Üstelik hediye paketlerimizin içerisinde yer alan lezzetli gıda ürünleri ile damakları şenlendiriyoruz.

 Dilerseniz kurumsal hediye paketlerimizin çeşitlerini sizlere tanıtalım:

Hediye Kutusu – İyi Ki Varsın

"İyi ki Varsın" adındaki hediye kutumuz, Datça Murat Çiftliği'nin özenle seçilmiş ürünlerini içeren bir paket. Bu hediye kutusu, sevdiklerinize özel günlerinde veya sadece onları mutlu etmek istediğinizde mükemmel bir hediye seçeneği olabilir. Her bir ürün, Datça Murat Çiftliği'nin organik tarım yöntemleriyle yetiştirilen kaliteli ürünleri arasında yer alıyor. Siz de sevdiklerinize bu özel hediye kutusunu göndererek onları mutlu edebilirsiniz.

 

Hediye Kutusu – Enerji Bombası

"Enerji Bombası” adındaki hediye kutumuz, Özellikle spor yapanlar ve sağlıklı beslenenler için idealdir. Bu kutumuzu hediye olarak alabilir, hem de içerisinde bulunan sağlıklı ve besin değeri yüksek ürünlerimiz ile, bu lezzetli ürünlerin tadını çıkarabilirsiniz.

Hediye Kutusu – Sevgiliye Özel

"Sevgiliye Özel” hediye kutumuzda, sevdiklerinizin en şık günlerinde kullanabileceği fulardan, mis kokulu lavanta kremlerimize kadar bulunan, özenle seçilmiş paket içeriğimiz ile sevgilinizi mutlu edebilir ve hediye paketimizi satın alabilirsiniz.

Hediye Kutusu – İş Yerine Hoş Geldin

"İş Yerine Hoş Geldin” kutusu, düşünceli ve mutlu etmeyi seven kişiler olarak, çevrenizdekilere ve iş arkadaşlarınıza gönül rahatlığı ile alacağınız paketimizi sizler için özenle hazırladık. İçerisindeki kahvemiz ile arkadaşlarınızla sohbet eşliğinde vakit geçirebilirsiniz.

Hediye Kutusu – Hoş geldin Bebek

"Hoş Geldin Bebek” hediye kutumuzda hem sizi hem de sizin sağlığınızı düşünerek tasarladığımız paketimiz ile zinde hissedip, bebeğinize yüksek besin değerleri ile en sağlıklı ürünleri yedirebilirsiniz.

Hediye Kutusu – Sağlıklı Atıştırmalıklar

"Sağlıklı Atıştırmalıklar” hediye kutumuzda birbirinden güzel kuruyemiş ve atıştırmalıklarımız sizleri bekliyor. Mutfak listenize paketimizi ekleyerek, siz de bu lezzetli paket ile sevdiklerinizle hem hoş vakit geçirip, hem de besin değeri yüksek sağlıklı ürünlerimizden faydalanabilirsiniz.

Gıda Ürünlerimiz:

Hediye paketlerimizde yer alan gıda ürünleri, Datça Murat Çiftliği’nde ürettiğimiz doğal ve organik ürünlerimizden oluşmaktadır. Zeytinyağlar, reçeller, pekmezler, baharatlar, sabunlar, çikolatalar ve daha birçok lezzetli ürünlerimiz, paketlerimizin içerisinde yer alarak müşterilerimize farklı ve lezzetli bir deneyim sunuyor. Datça Murat Çiftliği olarak, sağlıklı ve lezzet dolu zengin ürün çeşitliliğimizle her bütçeye uygun özgün hediyeler tasarlıyoruz. Her markaya özel konsept ile tasarladığımız hediye kutularımızda yer alan doğal ve organik gıda ürünlerimizle, çevrenizdeki insanlara unutulmaz hediyeler ve anlar yaşatabilirsiniz

 

SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
 
Etiketler: hediye paketleri
Mayıs 18, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR